Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
für 4 Personen
Sonnenreife Tomaten verschiedener Farben
2 Ananastomaten
2 Grüne Zebra
2 Schokoladentomaten
2 Strauchtomaten
Kirschtomaten rot und gelb
Datteltomaten
halbierte, geröstete Mandeln
1/2 Bund Schnittlauch
1/2 Bund Basilikum
ein paar Blätter Verveine
Tomaten in feine Scheiben schneiden, Kirsch- und Datteltomaten halbieren. Auf Teller drapieren, mit Salz, etwas Zucker und Pfeffer würzen, kleingehackte Kräuter drüberstreuen, Mandeln hinzufügen und alles großzügig mit Olivenöl versehen. Dazu geröstetes Weißbrot servieren.